logo

Teljes árlista


Csak a készleten levők


Készletlisták:

Az alábbi termékeket megrendelheti a kosárra kattintva.
Az árut visszaigazolás után telephelyünkön tudja átvenni.

Választott kategória: Rendelhető termékek / Televízió
A kategóriában talált elemek: 58
Lapozás: 1 2  - Gyártó szűrő:

Megnevezés Készlet Nettó ár Fogy. ár
Microsoft Wireless Display Adapter Beszerzés:
~1-3 munkanap
16.071 Ft 20.410 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 138857 Gar.: 3 év Gyártó: MICROSOFT  02:17

A Microsoft Wireless Display Adapter segítségével mindent megmutathat egy HDTV-n vagy monitoron, ami a táblagépén, a laptopján vagy az okostelefonján1 található. Nagyképernyőn játszhatja le a filmeket, nézheti meg a fényképeit, vagy mutathatja be a prezentációkat – ráadásul vezeték nélkül.

Egyszerűen csatlakoztassa a Wireless Display Adapter USB és HDMI-csatlakozóját a HDTV készülékbe vagy a monitorba, majd tükrözze vagy terjessze ki a kijelzőjét, és már kezdődhet is a szórakozás! A Wireless Display Adapter 7 méterről is megbízható kapcsolatot alakít ki.

A Wireless Display Adapter a Wi-Fi CERTIFIED™ Miracast® technológiát használja, így nemcsak bizonyos alkalmazásokat vagy tartalmakat lehet vele átvinni a tévékészülékre – mindent megjeleníthet HDTV-n vagy monitoron, ami az eszközén található.

Méretek:

Adapter hossza: 4.07” (103.5mm) x 0.87” (22mm) x 0.43” (11mm)
Adapter-kábel hossza: 11.8” (300mm)
USB-kábel: 6.26” (159mm)

 

 

Sencor 19" SLE 1958M4 19" LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
28.205 Ft 35.820 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 129867 Gar.: 2 év Gyártó: SENCOR  02:17

Elektronikus program újság (EPG)
A papír alapú műsorújság már a múlté, manapság már a tévé előtt ülve, egyetlen gombnyomással hívhatjuk le kedvenc csatornánk programját. Sőt, akár idősáv, műfaj, vagy a filmekben szereplő színészek nevei alapján is kereshetünk.
 
Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással
A LED-es világítási technológia a rendelkezésre álló legfejlettebb. Ennél a Sencor SLE1958 LED Televízió készüléknél a szembetűnő minimalista kialakítást fantasztikus képminőséggel és ráadásul a kategóriája egyik legalacsonyabb energiafogyasztásával párosítja. A LED-es világítási technológia másik előnye környezetvédelmi szempontból, hogy nem tartalmaz veszélyes anyagokat. A LED-es háttérvilágítás segítségével élvezheti az alacsony fogyasztást, a nagy fényerőt, a hihetetlen kontrasztot és élességet, valamint az élénk színeket.
 
A LED akár 40%-kal energia hatékonyabb a normál LCD TV-knél
A Sencor SLE1958 LED Televíziónál akár 40%-kal kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél. A legújabb LED-es háttérfény technológiát alkalmazó, a fenntartható választást megtestesítő TV-készülékek hosszabb élettartammal és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint a plazma- vagy a hagyományos LCD TV-k. A CCFL háttérfény technológiával ellentétben a LED-ek előállítása során nem használnak fel higanyt. Továbbá, a Sencor TV-készülékek generációról generációra hatékonyabb anyagfelhasználása, csökkenő energiafelhasználása nem járt a biztonság és a kényelem terén tett engedményekkel. Ami ma jó hír Önnek, holnap gyermekei számára is az kell hogy legyen.
 
Felvétel
A Record Ready funkciónak hála lehetőséged van rögzíteni a TV műsorokat, s az USB csatlakozónak köszönhetően, akár külső adathordozón is eltárolhatod azokat. A Timeshift funkció pedig megszabadít az egyidejűleg futó műsorok közti kapcsolgatástól, és lehetővé tesz azok késleltetett megtekintését.

Orion 20" T20 DLED LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
31.055 Ft 39.440 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 127554 Gar.: 1 év Gyártó: ORION  02:17

Orion 20" T20 DLED LED TV
 
Elektronikus program újság (EPG)
A papír alapú műsorújság már a múlté, manapság már a tévé előtt ülve, egyetlen gombnyomással hívhatjuk le kedvenc csatornánk programját. Sőt, akár idősáv, műfaj, vagy a filmekben szereplő színészek nevei alapján is kereshetünk.
 
Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással
A LED-es világítási technológia a rendelkezésre álló legfejlettebb. Ennél az Orion T20-DLED LED Televízió készüléknél a szembetűnő minimalista kialakítást fantasztikus képminőséggel és ráadásul a kategóriája egyik legalacsonyabb energiafogyasztásával párosítja. A LED-es világítási technológia másik előnye környezetvédelmi szempontból, hogy nem tartalmaz veszélyes anyagokat. A LED-es háttérvilágítás segítségével élvezheti az alacsony fogyasztást, a nagy fényerőt, a hihetetlen kontrasztot és élességet, valamint az élénk színeket.
 
A LED akár 40%-kal energia hatékonyabb a normál LCD TV-knél
Az Orion T20-DLED LED Televíziónál akár 40%-kal kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél. A legújabb LED-es háttérfény technológiát alkalmazó, a fenntartható választást megtestesítő TV-készülékek hosszabb élettartammal és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint a plazma- vagy a hagyományos LCD TV-k. A CCFL háttérfény technológiával ellentétben a LED-ek előállítása során nem használnak fel higanyt. Továbbá, az Orion TV-készülékek generációról generációra hatékonyabb anyagfelhasználása, csökkenő energiafelhasználása nem járt a biztonság és a kényelem terén tett engedményekkel. Ami ma jó hír Önnek, holnap gyermekei számára is az kell hogy legyen.

Vortex 24" V24ZH8DCF Full HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
33.260 Ft 42.240 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 138514 Gar.: 1 év Gyártó: VORTEX  02:17

Max. felbontás: Full-HD 1920x1080CI+ (EN50221-1997)Multi-System: PAL D/K, I, B/G, SECAM: D/K, BGCATV (470MHZ), Text: Eastern Europe,DVB-T/ DVB-C (MPEG4)Stereo, 2x5WHDMI, AV input, YPbPr, SCART, VGA/PCCI+ slot in, USB port ( JPEG, MP3, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264, etc)PC audio bemenet, Fülhallgatókimenet,Több nyelvű OSD menüAutomatikus keresés, Időzített kikapcsolás funkció,Automatikus kikapcsolás bemeneti jelforrás hiányában,Távirányító.110-240V~/60-50HzTeljesítmény: 38WStandby: 0,5WKontraszt: 500:1Fényerő: 200-250cd/m2Képfrissítés: 5ms+Vesa kompatibilis (100x100mm)Pixel hibákra vonatkozóan az ISO 13406-2 szabvány második osztályának kritériumait követjük.

Orion PIF22DLED 22" FULL HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
33.748 Ft 42.860 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 96749 Gar.: 1 év Gyártó: ORION  02:17

Orion PIF22DLED 22" Full Hd Led TV
Tapasztaljuk meg az Orion PIF 22 DLED Full HD LED TV nyújotta különleges vizuális élményt. LED-es háttérmegvilágításnak hála rendkivül magas kontrasztarányú, élénk színek jelennek meg az 56 cm-es képernyőn. USB portra csatlakoztatható pendriveról vagy más adathordozóról könnyedén tudunk filmeket, képeket nézni illetve zene hallgatásra is alkalmas.
 
Tulajdonságok:
 • Full-HD LED TV + monitor USB-vel
 • 56 cm (22") képátló
 • DVB-T MPEG4 TV tuner (MAGYAR SZABVÁNYNAK MEGFELEL)
 • Felbontás: 1920 x 1080 pixel
 • Fényerő: 400 cd/m2
 • Válaszidő: 5 ms
 • 3D fésűs szűrő, CTI/LTI
 • A2 + Nicam sztereó
 • Ultra Slim Design
 • Magyar OSD menü
 • HDMI, PC, SCART csatlakozás
 • USB 2.0 csatlakozó
 • USB-ről lejátszható formátumok: MKV, DivX, MP3, JPG
 • 7 napos EPG (elektronikus műsorújság)
 • 1000 oldalas Teletext memória
 
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

LG 21,5" 22MT48D-PZ Full HD LED HDMI TV-monitor Beszerzés:
~1-3 munkanap
36.126 Ft 45.880 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 136622 Gar.: 3 év Gyártó: LG  02:17

Philips 22" 22PFH4000 FHD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
37.843 Ft 48.060 Ft
nincs képnincs kép

Részletek

Kód: 123295 Gar.: 2 év Gyártó: PHILIPS  02:17

Philips 22" 22PFH4000 FHD LED TV
Minden, amire szüksége van, egyetlen kompakt kialakításban: a Philips 4000-es sorozatú Slim LED TV, Digital Crystal Clear rendszerrel. Élvezze az élénk képeket, a tiszta hangzást és az egyéb praktikus funkciókat, mint a további USB és HDMI port. Ideális választás otthona bármely helyisége számára.
 
Digital Crystal Clear: pontosság, amit másokkal is meg kell osztani
A Philips által megalkotott Digital Crystal Clear rendszer bármilyen forrásból származó képet természetesen jelenít meg. Ha elmerül kedvenc szappanoperájában, a hírekben, vagy áthívja barátait egy videó megtekintésére, minden műsort optimális kontraszttal, színekben és élességgel élvezhet.
 
100 Hz-es PMR az éles mozgóképekért 100 Hz-es PMR az éles mozgóképekért
A Perfect Motion Rate a Philips kijelzőtechnológiát a fejlett videofeldolgozással ötvözi minden egyes képkocka minőségének javítása érdekében. Legyen szó játékokról, nagy sebességű sporteseményekről vagy akciófilmekről, tökéletes élességet és a lehető legegyenletesebb mozgóképeket biztosít az Ön számára.
 
2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért
Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen HDMI kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.
 
USB a multimédia-lejátszáshoz USB a multimédia-lejátszáshoz
Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.
 
A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként használhatja
Használja Philips 22PFH4000/88 TV-jét monitorként. Csak csatlakoztasson egy VGA kábelt, és máris működik.
 
Kis méretű hordozható TV: úgy tervezték, hogy ott legyen, ahol szórakozni kívánnak
Stílusos, kis méretű és könnyű. A kis méretű képernyőn akár a konyhában megnézheti kedvenc műsorait, vagy a garázsban dolgozva a legfrissebb híreket, vagy a kerti partin megtudhatja a legfrissebb sporteredményeket. Ennek a hordozható TV-nek az a dolga, hogy szórakoztasson!
 
Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet
A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A Philips 22PFH4000/88 TV ultrakeskeny kerete modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.

Orion 24" T24 DLED/S LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
37.961 Ft 48.210 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 126499 Gar.: 1 év Gyártó: ORION  02:17

Orion 24" T24 DLED/S LED TV
A konyhák, étkezők, hálószóbák, gyerekszobák ideális választása, de méretei és tudása mellet kedvező energiafogyasztása miatt közkedvelt lehet irodai célokra, szállodákba, hotelekbe, SMART funkció amely szabad internetes böngészést tesz lehetővé. Kristálytiszta éles képet biztosító LED Televízió az Oriontól, hogy ön is otthonában élvezze a digitális televíziózás minden előnyét, és akár HD-ban nézhesse kedvenc műsorait.
 
Akár használhatja meglévő PC-jéhez monitorként is, és élvezze ki a nagy felbontás nyújtotta előnyöket, és használja ki az energiatakarékos LED Technológiát, a magasabb kontraszt arány által nyújtott élethűbb képekben. Böngésszen az interneten szabadon, youtube, facebook stb. Vezérelje TV-ét okostelefonjáról.
 
Tulajdonságok:
 • HD LED TV + monitor USB-ve
 • 60 cm (24") képátló
 • DVB-T MPEG4 TV tuner (MAGYAR SZABVÁNYNAK MEGFELEL)
 • PVR-ready
 • Felb ontás: 1366 x 768 pixel
 • Fényerő: 400 cd/m2
 • Válaszidő: 5 ms
 • 3D fésűs szűrő, CTI/LTI
 • A2 + Nicam sztereó
 • Ultra Slim Design
 • Magyar OSD menü
 • HDMI, PC, SCART csatlakozás
 • USB 2.0 csatlakozó
 • USB-ről lejátszható: video, kép, zene
 • 7 napos EPG (elektronikus műsorújság)
 • 1000 oldalas Teletext memória
 • USB-ről lejátszható: video, kép, zene
 • USB Wifi Stick Támogatás ( a készülék nem támogat minden a kereskedelemben kapható Wifi Sticket)
 • Andoridos telefonról teljes vezérlés
 • Opera böngésző (szabad böngészés az interneten)

LG 24" 24MT48DF-PZ HD ready LED IPS HDMI TV-monitor Beszerzés:
~1-3 munkanap
38.118 Ft 48.410 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 136009 Gar.: 3 év Gyártó: LG  02:17

no D-Sub

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
no D-Sub

Samsung 23,6" T24E310EW LED 2HDMI TV-monitor Beszerzés:
~1-3 munkanap
45.362 Ft 57.610 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 124542 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Samsung 23,6" T24E310EW LED HDMI TV-monitor
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 
Ismerkedjen meg a Mega Dynamic Contrast képvilágával
A Mega Dynamic Contrast Ratio még kiválóbb színeket és képminőséget tár ön elé. A Samsung T24E310EW LED Televízió-monitor valósághű képei egy vadonatúj élménnyel ajándékozzák meg önt. A lélegzetelállító 5.000.000:1 kontrasztarány a legmagasabb, ami jelenleg elérhető. A Samsung T24E310EW LED Televízió-monitor képernyőjén a fekete, minden másnál sötétebb, a fehér szinte vakít, a színek pedig élénkebbek mint valaha. Az ön tekintetét is rabul ejti majd a tűéles kép és a hihetetlen színgazdagság.

Tárja szélesebbre az élmények választékát a sokoldalú HDTV monitorral
A Samsung T24E310EW LED Televízió-monitor sokoldalú bemeneti lehetőségeivel a játékoktól kezdve az online csetelésig, már minden könnyedén elérhető. A különböző bemenettípusok gondoskodnak róla, hogy a monitor kompatibilis legyen mindenféle tartalmakkal is, érkezzenek azok ,D-Sub vagy HDMI csatlakozáson keresztül.

Kapcsolja be és élvezze a multimédiás tartalmakat a ConnectShare segítségével
Ha már nem bírja kivárni, hogy lejátszhassa a digitális tartalmakat, legyen az fénykép vagy zene, akkor ne vesztegesse tovább az időt: hozza ki a legtöbbet a ConnectShare-ből.
 
 

GABA 32" GLV-3220 HD ready LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
46.913 Ft 59.580 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 138822 Gar.: 1 év Gyártó: GABA  02:17

32"-os A+ energiaosztályú HD ready LED televízió

GLV-3220 DVB-T/C HD Ready"A+" Energia osztályHD LED kijelző, vékony design,DVB-T/DVB-C tv tunerMax. képfelbontás: TV: 1366x768Médialejátszás USB-ről (film, zene, képek)Támogatott média formátumok: Divx, XviD, Mpeg, Mkv, JPEG, Mp3,FeliratkezelésEPGTimeshift funkcióTV műsor felvétel külső USB porton kersztül, PVR ready, TXTCsatlakozók:· 1xPC (VGA 15pin D-SUB bemenet)· 1xPC Audio (3,5 jack bemenet)· 1xUSB (USB bemenet)· 3xHDMI (AV bemenet)· 1xKompozit (mAV bemenet)· 1xKomponens (mYPBR bemenet)· 1xSCART (AV bemenet)· 1xAntenna bemenet (coax 75 ohm)· 1xCI kártyafoglalat (common interface)· 1xSPDIF Digitális hang kimenet · 1xfülhallgató kiment (3,5 jack kimenet)+ VESA kompatibilis (200mm x 100mm)* A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Pixel hibákra vonatkozóan az ISO 13406-2 szabvány második osztályának kritériumait követjük. 32"-os A+ energiaosztályú HD ready LED televízió

LG 29" 29MT48DF-PZ HD ready LED IPS HDMI TV-monitor Beszerzés:
~1-3 munkanap
48.095 Ft 61.080 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 136007 Gar.: 3 év Gyártó: LG  02:17

no D-Sub

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
no D-Sub

Samsung 23,6" T24E390EW LED PLS 2HDMI TV-monitor Beszerzés:
~1-3 munkanap
50.488 Ft 64.120 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 124221 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Samsung T24E390EW LED PLS 2HDMI TV-Monitor
Mega dinamikus kontraszt arány, sokoldalú csatlakoztathatóság.
 
Ismerkedjen meg a Mega Dynamic Contrast képvilágával
A Mega Dynamic Contrast Ratio még kiválóbb színeket és képminőséget tár ön elé. A Samsung T24E390EW LED Televízió-monitor valósághű képei egy vadonatúj élménnyel ajándékozzák meg önt. A lélegzetelállító 5.000.000:1 kontrasztarány a legmagasabb, ami jelenleg elérhető. A Samsung T24E390EW LED Televízió-monitor képernyőjén a fekete, minden másnál sötétebb, a fehér szinte vakít, a színek pedig élénkebbek mint valaha. Az ön tekintetét is rabul ejti majd a tűéles kép és a hihetetlen színgazdagság.

Tárja szélesebbre az élmények választékát a sokoldalú HDTV monitorral
A Samsung T24E390EW LED Televízió-monitor sokoldalú bemeneti lehetőségeivel a játékoktól kezdve az online csetelésig, már minden könnyedén elérhető. A különböző bemenettípusok gondoskodnak róla, hogy a monitor kompatibilis legyen mindenféle tartalmakkal is, érkezzenek azok ,D-Sub vagy HDMI csatlakozáson keresztül.

Kapcsolja be és élvezze a multimédiás tartalmakat a ConnectShare segítségével
Ha már nem bírja kivárni, hogy lejátszhassa a digitális tartalmakat, legyen az fénykép vagy zene, akkor ne vesztegesse tovább az időt: hozza ki a legtöbbet a ConnectShare-ből.
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

LG 24" 24MT58D-PZ LED IPS HDMI TV-monitor Beszerzés:
~1-3 munkanap
51.622 Ft 65.560 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 133843 Gar.: 3 év Gyártó: LG  02:17

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Gaba GLV-3203 32” FHD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
57.000 Ft 72.390 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 137147 Gar.: 1 év Gyártó: GABA  02:17

32" Full HD LED televízió

32" Full HD LED TV DVB-T/C "A+" Energia osztály32" Full HD LED TV DVB-T/C "A+" Energia osztályFull HD E-LED kijelző, vékony design,DVB-T/DVB-C tv tunerMax. képfelbontás: TV: 1920x1080Médialejátszás USB-ről (film, zene, képek)Támogatott média formátumok: Divx, XviD, Mpeg, Mkv, JPEG, Mp3,FeliratkezelésEPGTimeshift funkcióTV műsor felvétel külső USB porton kersztül, PVR ready, TXTCsatlakozók:•1xPC (VGA 15pin D-SUB bemenet)•1xPC Audio (3,5 jack bemenet)•1xUSB (USB bemenet) 3xHDMI (AV bemenet)•1xKompozit (mAV bemenet)•1xKomponens (mYPBR bemenet) 1xSCART (AV bemenet)•1xAntenna bemenet (coax 75 ohm)•1xCI kártyafoglalat (common interface)•1xDigitális hang kimenet (coaxial kimenet)•1xfülhallgató kiment (3,5 jack kimenet)+ VESA kompatibilis* A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Pixel hibákra vonatkozóan az ISO 13406-2 szabvány második osztályának kritériumait követjük. 32" Full HD LED televízió

LG 32" HDReady 32LH500D 100Hz LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
59.268 Ft 75.270 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 134123 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 32" 32LH510B HD ready LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
59.268 Ft 75.270 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 138689 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 32" HD ready UE32J4000AW LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
59.480 Ft 75.540 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 118927 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Nem csoda és nem ámítás, Samsung HD Ready!
Élvezzük a minden eddiginél nagyobb mértékű otthoni szórakozás realitását. A szabvány HD televízióknál nagyobb felbontásának köszönhetően a Samsung HD televízió lélegzetelállító vizuális élményt nyújt, ami a képernyőn túl a teljes elmerülés világába visz. Amikor meglátjuk a részletgazdag HD képek gazdag és élénk struktúráját, a kedvenc TV-műsoraink és filmjeink soha nem lesznek már olyanok, mint régen. Fedezzük fel a valóságot a Samsung HD élményével!
 
Élénkebb színek a szebb képekért
Egy fejlett képminőséget javító algoritmus használatával a Samsung Wide Color Enhancer Plus drámaian javítja bármely kép minőségét és felfedi az elrejtett részleteket. A Wide Color Enhancer Plus-szal most úgy fogjuk látni a színeket, ahogyan azokat eddig is kellett volna.
 
Nézzünk filmeket USB-ről
A ConnectShare Movie segítségével egyszerűen csak csatlakoztassuk az USB-t vagy a HDD-t a televíziónkhoz és azonnal élvezhetjük a filmeket, képeket vagy zenéket. Most átélhetjük a különféle tartalmakat televíziónkon a nappalink kényelmében.
 
Életre kel a teljes multimédiás élmény egyenesen a nappalinkban
A kiváló minőséget biztosító HDMI bemenetekkel Samsung TV-nk egy teljes multimédiás rendszert varázsol az otthonunkba. A HDMI gondoskodik a nagy felbontású digitális adatok villámgyors adatátviteléről, közvetlen kapcsolatot hozva létre akár több készülékkel is.

Samsung 32" FullHD UE32J5000AW LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
68.032 Ft 86.400 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 118931 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

A HD-nál kétszer nagyobb felbontás
A Full HD képernyőn minden apró részletet tisztábban láthatsz, mint valaha. A Samsung Full HD TV a HD felbontásának kétszeresét nyújtja és színei segítségével igazán valósághű élményben részesít. Élvezz olyan tiszta és valóságos képminőséget, amilyennel még sosem találkoztál!
 
Életstílusodhoz illő tartalmak
A készülék olyan okos alkalmazásokat kínál, melyek még szórakoztatóbbá varázsolják az otthon töltött pillanatokat. A szakácsok imádni fogják a különböző ételekkel kapcsolatos applikációkat, a sport szerelmesei pedig az új, dinamikus sportalkalmazásokat. Elérhetsz fitnesz applikációkat is, ha formában szeretnéd tartani magad, vagy különböző a gyermekeknek megfelelő képességfejlesztő tartalmakat. Végül, de nem utolsó sorban kipróbálhatod a legfejlettebb játékokat, melyeket mobileszközöddel is könnyedén irányíthatsz.
 
Élénkebb színek, jobb képélmény
A Samsung Wide Colour Enhancer egy összetett, képminőséget korrigálló algoritmust használva drasztikusan javítja a képek és apró részletek minőségét. Lásd úgy a színeket, ahogy a valóságban a Wide Colour Enhancer-rel.
 
Nézz filmeket USB-ről
A ConnectShare Movie segítségével egyszerűen csak csatlakoztasd az USB meghajtót vagy HDD-t a televízióhoz és máris élvezheted a filmeket, képeket és zenéket. Mostantól kedvenc tartalmadat a nappalid kényelméből élvezheted.
 
Tökéletes multimédiás élmény a nappalidba
A HDMI (High Definition Multimedia Interface) bemenetekkel a Samsung TV a nappalidat egyenesen multimédiás központtá alakítja. A nagy felbontású digitális adatok ultragyors átvitelét teszi lehetővé különböző eszközökről egyenesen a televíziódra.

Orion 48" FULLHD OT4816DLED LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
83.921 Ft 106.580 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 135212 Gar.: 1 év Gyártó: ORION  02:17

Samsung 40" FullHD UE40J5100AW LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
84.661 Ft 107.520 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 118934 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

LG 43" 43LH5100 Full HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
86.441 Ft 109.780 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 138692 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Megnövelt képernyőméret
Válassza a megnövelt képernyőjű LG TV-ket, hogy még nagyobb élményben legyen része.

USB 2.0
Az USB csatlakozó segítségével könnyedén tudja digitális filmjeit, fényképeit és hanganyagait megjeleníteni, illetve megszólaltatni LG televízióján egy külső adathordozó segítségével. 

HDMI
A HDMI elengedhetetlen ahhoz, hogy a külső eszközökön tárolt tartalmakat jó minőségben élvezhessük. A HDMI nagy mennyiségű videó és audio adat átvitelére képes, a minőség romlása nélkül.

Képernyő:

 • TV Képernyő típusa: LED
 • Háttérvilágítás típusa: Direkt LED
 • Képátló (cm): 108 cm
 • Képátló (inch): 43 inch
 • Ívelt kijelző: Nincs
 • Képarány: 16:9
 • HD felbontás: Full HD
 • Felbontás: 1920×1080 pixel

Tuner:

 • DVB-T
 • DVB-T2
 • DVB-C
 • Analóg

Hang:

 • Hangteljesítmény: 10 W
 • Hangrendszer 2.0

LG 43" 43LH541V Full HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
99.764 Ft 126.700 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 136472 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Orion 50" FullHD PIF50DLED LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
108.504 Ft 137.800 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 103412 Gar.: 1 év Gyártó: ORION  02:17

Orion 50" FullHD PIF50DLED LED TV
 
Full HD
1080 soros HD felbontás, amely 1920×1080 pixelt jelent.
 
Elektronikus program újság (EPG)
A papír alapú műsorújság már a múlté, manapság már a tévé előtt ülve, egyetlen gombnyomással hívhatjuk le kedvenc csatornánk programját. Sőt, akár idősáv, műfaj, vagy a filmekben szereplő színészek nevei alapján is kereshetünk.
 
Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással
A LED-es világítási technológia a rendelkezésre álló legfejlettebb. Ennél a TV-készüléknél a szembetűnő minimalista kialakítást fantasztikus képminőséggel és ráadásul a kategóriája egyik legalacsonyabb energiafogyasztásával párosítja. A LED-es világítási technológia másik előnye környezetvédelmi szempontból, hogy nem tartalmaz veszélyes anyagokat. A LED-es háttérvilágítás segítségével élvezheti az alacsony fogyasztást, a nagy fényerőt, a hihetetlen kontrasztot és élességet, valamint az élénk színeket.
 
A LED akár 40%-kal energia hatékonyabb a normál LCD TV-knél.
Akár 40%-kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél. A legújabb LED-es háttérfény technológiát alkalmazó, a fenntartható választást megtestesítő TV-készülékek hosszabb élettartammal és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint a plazma- vagy a hagyományos LCD TV-k. A CCFL háttérfény technológiával ellentétben a LED-ek előállítása során nem használnak fel higanyt. Továbbá, az Orion TV-készülékek generációról generációra hatékonyabb anyagfelhasználása, csökkenő energiafelhasználása nem járt a biztonság és a kényelem terén tett engedményekkel. Ami ma jó hír Önnek, holnap gyermekei számára is az kell hogy legyen.
 
Tulajdonságok:
 • Kijelző típus:LED
 • Kijelző felbontása:1920x1080 pixel
 • Kijelző mérete:50"
 • Extra:Full-HD TV USB csatlakozás
 • Kijelző aránya:16:9
 • Tuner típusa:DVB-C, DVB-T

LG 43" 43UH603V 4K UHD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
114.095 Ft 144.900 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 138691 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 43" 43LH630V Full HD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
117.874 Ft 149.700 Ft
nincs képnincs kép

Részletek

Kód: 135690 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 40" FullHD UE40K5500 Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
118.976 Ft 151.100 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133757 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

LG 49" 49LH5100 Full HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
125.827 Ft 159.800 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 137903 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 49" 49LH541V Full HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
132.520 Ft 168.300 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 138823 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Fémes kialakítás 
Gazdagítsa otthonát a modern LG LH590V webOS 3.0 SMART LED Televízió , fémhatású design látványával, amely tökéletesen illeszkedik környezete stílusához.

Virtual Surround 
A Virtual Surround (virtuális térhangzás) tökéletesíti a hang minőségét és a térhangzás hatását hozza létre. Tapasztalja meg a gazdagabb, tovább fejlesztett hangzást, melyet tekintet nélkül a tartalomra, magas minőségben élvezhet. 

webOS 3.0 
A webOS 3.0 az LG új Smart TV operációs rendszere. Az új, letisztult és felhasználóbarát kezelőfelület használata gyorsan megtanulható és lehetővé teszi a szórakoztató tartalmak egyszerű használatát.

Képvarázsló III 
Az LG LH590V webOS 3.0 SMART LED Televízió Picture Wizard III képvarázslója lehetővé teszi a kép különböző elemeinek beállítását, mint pl. a fekete szintet, színek,színárnyalatok, képélesség és a háttérvilágítás szintjeit. 

Egyszerű beállítás BeanBird segítségével 
Az LG okos televíziók beállításában BeanBird nyújt segítséget. A mókás figura minden egyes lépést érthetően magyaráz el, hogy a későbbiekben önállóan is könnyedén változtathass a beállításokon.

Menü-sáv a képen kívül 
A képernyő alján megjelenő menüsávban zavartalanul böngészhetsz és váltogathatsz a különböző tartalmak és funkciók közül, illetve oda-vissza kapcsolgathatsz a Tv műsor és kedvenc alkalmazásai között. Csak nyomd meg a "házikó" gombot, s a menü már is előbújik. 

LG Tár 
Az LG tárban elérheted és letöltheted az összes hasznos és érdekes alkalmazást, mely szükséges lehet az LG LH590V webOS 3.0 SMART LED Televízióhoz. Keresgélj az applikációk között, és szerezd be bármelyiket, amelyik csak tetszik!

Élő menü 
Volt már olyan érzésed, hogy hiába a sok csatorna, sosem találsz igazán izgalmas műsort ? Az LG LH590V webOS 3.0 SMART LED Televízióval ez nem fordulhat elő. Az innovatív csatorna böngészési funkció ugyan is segít eligazodni a műsorok és tartalmak kavalkádjában. 

Bemeneti varázsló 
Felejtsd el a sok, bonyolult lépést! A bemeneti varázslónak köszönhetően mostantól minden csatlakoztatott eszközöd azonnal megjelennek az LG LH590V webOS 3.0 SMART LED Televízió képernyőjén.

Smart Share - médialejátszó 
Tekintsd meg számítógépe vagy mobiltelefonod tartalmát az LG LH590V webOS 3.0 SMART LED Televízió Smart Share médialejátszóján. A programmal korlátok nélkül böngészhetsz, sőt, akár USB meghajtón tárolt fájljaidat is lejátszhatod vele. 

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. 

LG 43" UHD 43UH661V SMART LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
134.095 Ft 170.300 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 134152 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 49" FullHD 49LH590V SMART LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
135.276 Ft 171.800 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 134154 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Panasonic 40" TX-40DX600E Smart 4K LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
136.142 Ft 172.900 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 131051 Gar.: 2 év Gyártó: PANASONIC  02:17

Panasonic 40" TX-40DX600E 4K LED TV

4K Ultra HD
A normál HD TV-k képfelbontásának négyszeresét nyújtó képminőség
A 4K Ultra HD TV-k 3840 x 2160 képpontos felbontása olyan részletgazdag és valósághű megjelenítést tesz lehetővé, hogy Ön úgy érzi, nem is TV-t néz, hanem a világra tekint ki egy ablakon keresztül. Ezt a hatást fokozzák a nagy fényerejű és tág színterű panelek és az erős Quad Core Pro feldolgozóegységek, amelyek a legapróbb részlet megjelenítéséig kihasználják a 4K felbontás által kínált lehetőségeket.
 
Saját kezdőképernyő (my Home Screen 2.0)
Gyors, intuitív hozzáférés pontosan a kívánt tartalomhoz
Az új Firefox OS rendszerre épülő kezdőképernyő intuitív kezelhetőségének köszönhetően könnyen hozzáférhet a kívánt tartalomhoz.
 
Quad Core Pro
Intelligens funkciók kényelmes kezelése gyors feldolgozással
A Túl az intelligens funkciókon elemzése és feldolgozása a négymagos processzor segítségével történik. Ez a TV-ipar legmagasabb szintjén elhelyezkedő egység több folyamatot hajt végre egyszerre és gyorsan, és ezáltal a feldolgozási teljesítmény drámaian megnő. Segítségével egyszerű az internetes videolejátszás, valamint az alkalmazások elindítása és használata.
 
Webböngésző a Firefox OS támogatásával
Webböngészés a családdal és a barátokkal együtt
A legújabb Panasonic TV-k böngészőit a Firefox OS támogatja. Az óriási TV-képernyőn intuitív módon böngészhet az interneten, így sokkal könnyebben megoszthatja az élményt másokkal.
 

Internetes alkalmazások
Nagy TV-képernyőn elérhető széles alkalmazásválaszték
Az internetes alkalmazások futtatására alkalmas TV-kkel a felhőben tárolt alkalmazások, igény szerinti videoszolgáltatások és játékok széles választéka érhető el az interneten keresztül.
*A hálózati tartalomszolgáltatásokat a megfelelő szolgáltatók működtetik, és előfordulhat, hogy a szolgáltatást előzetes értesítés nélkül megszüntetik vagy ideiglenesen szüneteltetik. Egyes tartalmak nem feltétlenül érhetők el az Ön országában.
 
Művészet és lakberendezés
Bevonatmentes keret
A fém és a bevonatmentes stílus kombinációja egy könnyű keretes, szabályozható állványú készülékben
Ezek a csúcskategóriás bútorok által ihletett TV-k ötvözik a fémet a bevonatmentes kerettel a fény kihangsúlyozásához, valamint rugalmas és harmonikus hangulatot teremtenek az otthonában.

Samsung 43" UHD UE43KU6000 Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
136.142 Ft 172.900 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133759 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Gaba GLV-5500 55” UHD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
139.764 Ft 177.500 Ft
nincs kép

Részletek

Kód: 137149 Gar.: 1 év Gyártó: GABA  02:17

55" 4K UHD LED televízió

GLV-5500 4K UHD TV4K UHD LED TV 55"/140cmMax. képfelbontás: 4K UHD 3840x2160 pixelVékony design,DVB-T/DVB-C tv tunerMédialejátszás USB-ről (Kép, zene, film)Támogatott média formátumok: Divx, XviD, Mpeg, Mkv, JPEG, Mp3,Csatlakozók: 3xHDMI (AV bemenet) 1xPC (VGA 15pin D-SUB bemenet) 1xPC Audio (3,5 jack bemenet) 2USB (USB bemenet) 1xKompozit (mAV bemenet) 1xKomponens (mYPbPr bemenet) 1xSCART (AV bemenet) 1xAntenna bemenet (coax 75 ohm) 1xCI kártyafoglalat (common interface) 1xDigitális hang kimenet (coaxial kimenet) 1xfülhallgató kiment (3,5 jack kimenet)+ VESA kompatibilis (200x200mm)"A+" Energia osztály* A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Pixel hibákra vonatkozóan az ISO 13406-2 szabvány második osztályának kritériumait követjük. 55" 4K UHD LED televízió

LG 43" UHD 43UH6207 SMART LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
148.189 Ft 188.200 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 134151 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 49" 49LH630V Full HD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
148.189 Ft 188.200 Ft
nincs képnincs kép

Részletek

Kód: 136474 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 40" UHD UE40KU6100 Ívelt Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
148.268 Ft 188.300 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133755 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

LG 49" 49UH603V 4K UHD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
148.976 Ft 189.200 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 136475 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 55" 55LH545V Full HD LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
149.370 Ft 189.700 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 140036 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 49" FullHD UE49K5500 Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
153.150 Ft 194.500 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133765 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Samsung 49" EU49K5600 Full HD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
156.221 Ft 198.400 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 138548 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Samsung 40" UHD UE40KU6400 Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
161.260 Ft 204.800 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133754 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

LG 49" 49UH661V 4K UHD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
171.417 Ft 217.700 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 136476 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

LG 49" 49UH664V 4K UHD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
171.417 Ft 217.700 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 137904 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 55" UHD UE55KU6100 Ívelt Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
233.307 Ft 296.300 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133783 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

Samsung 55" UHD UE55KU6400 Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
250.315 Ft 317.900 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133782 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

LG 55" 55UH7507 4K UHD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
261.969 Ft 332.700 Ft
nincs képnincs kép

Részletek

Kód: 135691 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 49" SUHD UE49KS7000 Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
290.709 Ft 369.200 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133769 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17

LG 55" 55UH7707 4K UHD Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
291.024 Ft 369.600 Ft
nincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 138688 Gar.: 2 év Gyártó: LG  02:17

Samsung 49" SUHD UE49KS7500 Ívelt Smart LED TV Beszerzés:
~1-3 munkanap
333.701 Ft 423.800 Ft
nincs képnincs képnincs képnincs képnincs kép

Részletek

Kód: 133768 Gar.: 1 év Gyártó: SAMSUNG  02:17


Lapozás: 1 2 

A raktárkészlet információ 5 percenként frissül.
A rendelhető termékekről pontos készlet információt a visszaigazolásban adunk.

A nettó ár nem, a fogyasztói ár tartalmazza az Általános Forgalmi Adót.
Az árak tájékoztató jellegűek.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
NAP-SZÁM Computer Kft.
nap-szam@nap-szam.hu
Web oldalainkkal kapcsolatos kérdések:
webmaster@nap-szam.hu
Rendelésfelvétel:
rendeles@nap-szam.hu